Zewa Aqua Tube pune punct certurilor în familie

toilet paper gifEram ferm convins că toate problemele au soluționare, uite de câtă inovație dau dovadă cei de la Zewa, acum tubul lor de hârtie igienică este dizolvabil 100% în toaletă. Fantastic, nu-i așa? Nu am absolut nimic cu ingeniozitatea lor, este normal ca lucrurile să evolueze și ca noile produse ce apar pe piață să simplifice efortul cumpărătorului. Acum mai avem nevoie de hârtia igienică (Zewa Usain Bolt) care îți vine în ajutor atunci când nu mai ai pe stoc.

Te întrebi de ce a fost creat tubul Zewa Aqua Tube, HMMM?

Uite și răspusul oficial: „Testele efectuate în rândul consumatorilor la nivel global arată că tuburile lăsate în baie şi dezordinea din băi provoacă neplăceri şi sunt deseori motiv de ceartă în familie. În plus, în realitate, majoritatea consumatorilor consideră că tubul de carton nu este practic şi mai puţin de jumătate din tuburile de carton sunt, de fapt, reciclate.”

Da, îmi și imaginez un conflict pricinuit de clasicul tub de carton într-o familie, se lasă cu sânge și fatalități.

Cât timp economisești într-o viață cu Zewa Aqua Tube?

Am facut un calcul plecând de la premisa că fiecare aruncătură de carton durează undeva la 10 secunde și schimbarea hârtiei este efectuată o dată pe săptămână. Media de viață conform Institutului Național de Statisitcă al României este de circa 70 de ani.  Scoatem din schemă și anii copilăriei, pentru că se presupune că ai o mamă în spate și atunci rămânem cu 56 de ani. În tot acest timp ai scuti 7h si 30”.

Concluzia o deduceți voi.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *