Webstock 2015: you can change the game!

Cea de a 8-a ediție webstock a decurs surprinzător de bine. Nu pot face o comparație cu precedentele ediții pentru că pe atunci urmăream webstock-ul prin live stream, dar în orice caz lucrurile par să mergă în direcția potrivită. Dacă până și pe Zoso l-am văzut zâmbind înseamnă că a fost mai mult decât bine. 😀

Deschiderea „The Game Changers” a fost foarte reușită, mi-a reamintit că în fiecare dintre noi există o scânteie care așteaptă să fie protagonistă. Este îmbucurător să descoperi oameni extrem de modești ce se zbat pentru a produce o schimbare. Ei sunt oamenii despre care ar trebui să se scrie și să se vorbească mai mult.

După-amiază mi-ar fi plăcut să particip la toate cele trei sesiuni ce se desfășurau în paralel, dar cum nu poți fi în trei locuri simultan, a fost necesar să fac triajul. Aveam așteptări mai mari de la prezentările pentru Video Blogging, dar per ansamblu a fost ok. Cred că întrebările mai puțin inspirate din sală  sunt cele care au tras în jos semnificativ cele 90 de minute.

webstock-coke-streamBrandurile partenere au prins viață anul ăsta la webstock, au reușit să se evidențieze prin originalitate și atenție la detaliu. Și uite așa, webstock devine unul dintre evenimentele la care îmi propun să particip în fiecare an, pentru că le are pe toate. Are oameni frumoși, comunicare, informație, sponsori inteligenți, zâmbet și distracție.

Concluzia extrasă de mine este că nu există un secret al succesului, succesul în materie de absolut orice vine prin perseverență, sudoare, dorință și bineînțeles, încredere.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *