Warcraft: Un film bun nu doar pentru gameri

Warcraft este filmul care mi-a depășit toate așteptările! Sigur, mă așteptam să fie bun, dar nici chiar așa. Precizez că este posibil ca opinia mea să nu fie una dintre cele mai obiective din moment ce mi-am frecat coatele pe mesele internet cafe-ului jucând World of Warcraft acum mai bine de un deceniu. 

warcraft-goblinÎn calitate de gamer te vei bucura de acurațea cu care sunt redate în film fortărețe precum Ironforge sau Stormwind, plus mule alte detalii despre care ai zice că sunt decupate din interiorul jocului (da cu infinit mai mulți pixeli).

Distribuția nu include niciun nume răsunător și nu cred că există vreun actor care să aibă vreo nominalizare la Globul de Aur sau Oscar. Travis Fimmel este cap de afiș, iar dacă nu ai văzut serialul Vikingii produs de History este posibil să nici nu fi auzit de el, pentru că abia acum a prins valul.

Reacțiile stârnite în timpul filmului și comentariile pe care le-am remarcat la ieșirea din sală m-au făcut să cred că cei de la Blizzard și-au atins scopul. Au reușit să creeze un film care să nu dezamăgească gamerii și totodată să mulțumească restul audienței, lucru care pare aparent simplu de realizat, dar nu este.

Vrei să mergi la film și nu știi spre ce sală să te îndrepți? Mergi în sala în care rulează Warcraft!

Găsești filmul mai devreme de termen în Plaza România și în Băneasa Shopping City și primești și jocul.

Toate biletele cumpărate pentru spectacolele din perioada 3-19 iunie intră într-o promoție specială la cinematografele participante – Grand Cinema & More Băneasa (varianta 3D, Dolby Atmos) şi Movieplex Cinema (3D): la fiecare bilet cumpărat veți primi un card-cadou cu care veți putea activa jocul World of Warcraft pe contul de Battle.net, primind astfel acces la jocul de bază plus expansion pack-uri.

 

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *