Vineri suntem la Webstock

Am urmărit Webstock-ul de trei ani încoace prin live streaming, dar anul ăsta am decis că a venit momentul să dau mâna cu dinozaurii în cadrul celui mai mare eveniment de social media din România. Întârzierea anunțării prezenței mele în calitate de blogger acreditat la Webstock a fost una voită, nu întâmplătoare. Am așteptat să se intensifice febra, iar acum că mai sunt doar trei pași de ceas până se va declanșa nebunia încep să scriu simțind. Așa sunt eu, mai rebel de fel.

După cum ziceam, este prima mea participare la Webstock și sunt convins că la final, când se va trage copertina, voi deveni o explozie de idei. Vreau să învăț de la cei mai buni, și desigur, cei mai buni se adună la Webstock.

Vineri vom resuscita twitter-ul cu hashtagul #webstockro, lucru care se întâmplă an de an. Și instagram-ul va resimți ziua Webstock prin intermediul fotografiilor care vor curge pe parcursul întregii zile. Dacă nu reușești să ajungi la Webstock, trebuie să știi și dacă știi trebuie totuși să ții minte că evenimentul va fi transmis live online, iar eu voi fi unul dintre cei care te vor ține informat cu absolut tot ce mișcă.

Urmărește site-ul Webstock.ro, contul de Twitter și pagina de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele știri despre Webstock 2015.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *