Un „reminder” pentru tine și telefonul tău

De câte ori ai fost la numai un pas să îmbrățișezi mergând pe stradă un stâlp, un copac sau o altă persoană? Se întâmpă, pentru că nu de puține ori mergem cu privirea ancorată în telefon. Bine că nu se mai fură atât de des capacele de canalizare. În China acum numai câteva luni a fost inaugurată prima pistă dedicată pasionaților de telefoane, o tâmpenie desprinsă din filmele cu proști la superlativ, nu zâmbesc când scriu asta.

giphy ezgif.com-crop

Cu fotografiile, altă poveste. Cunosc multe persoane care nu mai știu să trăiască frumusețea unui răsărit/apus de soare spre exemplu. Pentru că își doresc atât de mult ca fotografia din telefon să strângă inimi pe instagram, like-uri pe facebook, asta ocupându-le întregul timp.

Un wallpaper care nu prea are legătura cu topicul, dar care este tot un reminder, reușește să te pună în dificultate cu întrebarea „did you text your mom today?” Asta este exagerată, today? adică everyday? Ăăă-nu, ăsta este un wallpaper dedicat fetelor, categoric!

Poți găsi și descărca wallpaper-urile aici.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *