Un prim trailer pentru „Amy”

O voce inconfundabilă acompaniată de o minte ascuțită și de un suflet mult prea mare pentru o lume atât de mică. Este vorba de Amy Winehouse, o artistă completă, deosebit de controversată care continuă să trăiască prin ceea ce a lăsat în urmă, muzica.

amy-winehouseÎn iarna lui 2006 aveam numai 16 ani, auzind piesa „Back to Black” în căștile surorii mele m-am îndrăgostit iremediabil, moment din care i-am urmărit evoluția și în cele din urmă picajul, lucru deloc plăcut.

Zilele trecute a fost lansat primul trailer al documentarului sfâșietor „Amy”. Film care promite să o dezvăluie pe adevărata Amy, cea din spatele copertinei, cât și posibilii factori care au reușit să o răpună. Se întrevede și un bonus ce include imagini și piese din arhiva artistei, nefăcute publice până acum.

Amy Winehouse, un presonaj de o complexitate rară, criticată de mulți, cunoscută de puțini. Mă tem că vor fi omise multe lucruri esențiale, durata filmului fiind de 1h și 30′, rămâne de văzut.

Era să uit, filmul are și o dată de lansare, 3 iulie anul acesta, eu zic că merită atenție!

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *