Un moment de relaxare: Antiroom II

Pentru că este miez de iarnă și automat frig tare, vin cu ceva care să vă încălzească sufletele. Mai exact cu un proiect ingenios denumit Antiroom II, proiect care reușește să demonstreze cât de frumoase pot fi lucrurile simple. Trei arhitecți (Elena Chiavi, Ahmad El Mad, și Matteo Goldoni) împreună cu 19 studenți din mai multe țări se fac „vinovați” de această fantastică creație plutitoare.

Mi-ar plăcea să văd proiectul live și la noi pe litoral vara asta, dar conștientizez că este aproape imposibil. În Mamaia de exemplu, s-ar putea scoate ceva bani din închirierea acestor structuri lemnoase. Aiurea că nu avem viteză de reacție și așteptăm ca o idee să fie preluată de toți ceilalți și abia atunci facem pasul înainte și, nici atunci cu fermitate. O idee aparent simplă și la îndemână la care eu nu m-am gândit nici măcar în cele mai negre momente întâmpinate pe litoralul nostru.

Pe timp de vară într-un asemenea loc mi-aș amplasa biroul dacă aș putea. În largul mării, departe de pereți, termopane, praf și agitație.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *