Trei neuroni și un spray te fac erou în București

Suntem destul de mulți într-o capitală sufocată de mașini și zgomot, dar ultimul lucru pe care mai trebuie să îl facem este cel de a ne scoate ochii unul celuilalt. Proprietarul fordului alb din imagine mai mult ca sigur a blocat o trecere pietonală, urmările devenind lizibile. 🙄 .

Extremismul ăsta este de prost gust, ba chiar reflectă o doză de frustrare. Dacă am fi cu toții atât de sensibili precum individul cu trei neuroni și un spray care s-a uitat la prea mult Arrow sub influența ciupercilor halucinogene, probabil populația întregii Românii s-ar decima subit. Vorba înțeleptului Mahatma Gandhi: „An eye for an eye makes the whole world blind”.

Bucureștiul este plin de mașini care confiscă trotuarul pietonilor. În fiecare zi văd cel puțin o mașină care mușcă din trecerea pietonală sau chiar o blochează, dar asta nu îmi conferă mie dreptul de a le nenoroci mașinile oamenilor. Dacă gândești puțin în profunzimea lucrurilor realizezi că astea sunt efecte generate de absența locurilor de parcare, ceea ce înseamnă, în situația de față, că proprietarul fordului alb este vinovat pentru simplul fapt că are mașină și n-are unde să o parcheze. În același timp primarii sectoarelor se amuză de incapacitatea noastră de a-i depista.

Fac apel la omul cu trei neuroni și un spray… i-ați frate stickere, fii rezonabil, iar dacă ți se pare greu nu îți rămâne decât să te retragi în munți!

 

Feedback-ul postării arată îngrijorător.

Petrecere de pietoni

Posted by Andrei Sosa on Thursday, 4 February 2016

Între timp, Republica Populară Chineză ne dă o lecție despre ce  înseamnă parcarea subterană.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

4 ComentariiLasă un comentariu

    • Eu zic că după un sticker sugestiv nu ar mai parca acolo. Ar conștientiza greșeala comisă și dacă nu asta, atunci pericolul la care își expune mașina.

  • Pai sa imi faca mie asa la masina. Aici e vorba de un personaj care sigur merge numai cu RATB-ul, si nu are idee ce costuri implica sa intretii un vehicul.

  • Ce frumos isi dau cu parerea unii care doar fac poze la masini si cred ca taxiul il cumperi pe tot cu 1.39 lei. Treziti-va! Nu sunt locuri de parcare niciunde in Bucurestiul asta. Nu doar locuri de parcare dar nici taxiul nu poate opri undeva fara sa incurce circulatia. Si asta nu pentru ca sunt multe masini ci pentru ca nu se doreste extinderea Bucurestiului pe orizontala… sa mutam cat mai mult din trafic si din populatie, masini, parcari catre periferie. Inca se dau aprobari de constructie in mijlocul orasului, inca se dau aprobari de birouri si apartamente fara sa se asigure locuri de parcare. Vedeti Sos. Pantelimon si Iancului reabilitate ambele fara locuri de parcare.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *