„The Martian” de văzut!

Nu vă entuziasmați prea repede, filmul nu rulează încă în cinematografe! Abia la începutul lui octombrie ne vom putea bucura de proiecție. Până atunci avem două trailere ce vor face aștepatarea mai greu de îndurat și o carte de citit, care promite să dezlănțuie imaginația. Cartea lui Andy Weir este disponibilă din nefericire doar în limba engleză, întinzându-se pe 384 de pagini. Zic că e timp, dacă ai Cambridge-ul luat cu calificativ maxim și n-ai ce face vreo două săptămâni.

„The Martian”, sau Marțianul spus pe românește, pare a fi acel gen de film pe parcursul căruia este posibil să consumi 3 litri de apă și un kilogram de popcorn. [Hint: low suply for the main carachter.] Sper să îl găsesc în octombrie la 4DX, pentru că pare să promită.

Ideea filmului sună cam așa:

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ.

Play and suffer!

„It’s hard being left behind. (…) It’s hard to be the one who stays.”

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *