Super Bowl: Reclamele la care poți mânca popcorn

super bowl

An de an, la Super Bowl apar cele mai inteligente reclame posibile și este firesc să fie așa din moment ce advertiserii plătesc pentru redarea unui spot de 30 de secunde suma colosală de 5.000.000$.

Reclamele sunt mult mai prietenoase, și asta se datorează de cele mai multe ori subtilității cu care își face apriția produsul. Din punctul meu de vedere, rețeta perfectă a unei reclame care să rămână bine întipărită în minte este cea în care produsul apare puțin sau aproape deloc. Imaginea concentrâdu-se mai mult pe mesaj decât pe produs. Chestii pe care agențiile de publicitate din România nu cred că le vor înțelege vreodată, pentru că din punctul lor de vedere produsul trebuie să fie prezent în fiecare frame, iar mesajul plasat în derizoriu.

Super Bowl-ul reprezintă singurul moment din an în care consum în mod voit reclame. Creația de care dau dovadă marile agenții de publicitate în perioada Super Bowl-ului este uimitoare. Nu ai cum să le ignori, chiar n-ai! Cel mai scump bilet la Super Bowl va fi de 25,400$, iar media prețului pentru un loc este de 5.660$. Sume modice, ce să mai. Meciul dintre Denver Broncos și Carolina Panthers se va întâmpla duminică pe Levi’s Stadium, care are o capacitate de 68.500 de locuri, și asta înseamă ca se vor scoate aproximativ 387 de milioane de dolari numai din vânzarea biletelor. Cifrele care se învârt în fotbalul american sunt uriașe.

Am făcut o selecție cu cele mai reușite reclame care vor fi prezente la Super Bowl anul acesta.

 

În cazul în care ai ratat reclamele de la Super Bowl-ul de anul trecut, este absolut necesară vizualizarea materialului următor.

 

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

3 ComentariiLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *