Suntem ceea ce gândim

Am convingerea că suntem ceea ce gândim, gândurile definindu-ne cel mai bine. Un vegan înrăit care luptă pentru libertatea găinilor din curtea lui nea’ Gelu, probabil involuntar va gândi că mai degrabă suntem ceea ce mâncăm. Nu mă înțelege greșit, este important să mănânci sănătos, dar dacă nu gândești sănătos, nu prea ai cum să ajungi la nivelul următor, la fel cum nu ai cum să numeri până la 2 dacă sari peste 1.

Am dat peste ideea super tare a celor de SoulPancake, probabil le cunoașteți canalul dacă obișnuiți să „youtubăriți”. Numele proiectului lor inspirațional este „0-100” și pentru fiecare material tematic adună oameni de toate vârstele care își expun opiniile într-o formă scurtă, dar grăitoare. Este interesant de urmărit modul în care gândesc oamenii în diferite etape ale vieții. Timpul ne schimbă drastic și noi abia că ne dăm seama.

Gândește pozitiv, lucrurile ar putea să se schimbe de mâine.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *