Strop de Românie

Astăzi vorbim despre Hajdu Tamás, un fotograf din Baia Mare extrem de atent la detalii, speculează momentul și reușește să încadreze cu aparatul său foto realități la care nu mulți ajung. Este un om despre care mă simt bine că aduc vorba.

Imaginile surprinse de Hajdu reprezintă un fragment de Românie pe care deseori nu îl observăm, sau pur și simplu trecem pe lângă el fără a întoarce capul. Că de… cine mai are timp astăzi să se uite  în stânga și în dreapta, când ceasul se mișcă atât de repede și telefonul ne decuplează atenția cu nenumărate notificări. Din fericire există un băimărean care vâneză contraste puternice pentru noi și o face bine!

Baia Mare nu este un caz singular, în toată țara poți găsi imagini comico-dramatice, dar pentru a le găsi trebuie să le identifici și asta este partea grea care implică timp, talent și bineînțeles pasiune. Fotografiile lui Hajdu mă amuză pe cât mă întristează, totodată îmi oferă și o lecție despre cum să țin ochii deschiși.

Manifest un respect deosebit față de oamenii care reușesc să producă un boom cerebral prin arta fotografică.

Pentru multe alte fotografii realizate de Hajdu Tamás, accesați-i blogul personal.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *