SkyRun: Timp slab, concluzii puternice

În urmă cu aproape două săptămâni îmi anunțam participarea la SkyRun, eveniment organizat în scop caritabil. Revenind la prezent, spun că m-am simțit fantastic și îmi anunț participarea la următoarele ediții de pe acum.

Printre oameni buni și zâmbete nu ai cum să te simți altfel decât bine, cred că am mai spus asta și cu alte ocazii. Organizarea a fost destul de reușită, iar ONG-urile pentru care s-a alergat (HOSPICE Casa Speranţei, Mia’s Children, Asociaţia Mai Mult Verde şi World Vision Romania) s-au remarcat printr-o activitate energică ce insufla tuturor energie.

skyrunLa înscriere eram perfect conștient că neavând pregătirea necesară nu voi putea scoate un timp fantastic și, bineînțeles că am avut dreptate! Timpul meu a fost aproape de mediocru (7’05”), dar când mă gândesc la celelalte aspecte câștigate prin prezența la SkyRun, timpul obținut devine irelevant. Totuși, pentru că mereu mi-a plăcut să mă autodepășesc, îmi propun ca din următoarea participare să rezulte un timp sub 5 minute. Nu știu de ce, dar am senzația că voi reuși, acum că am înțeles mai bine necesitatea și importanța încălzirii de dinaintea efortului.

Manifest un respect deosebit față de cele 4 echipe care au alergat timp de 24 de ore pe scări și sunt de părere că efortul lor ar trebui să ne inspire.

Am realizat un montaj video din materialele adunate la SkyRun. De menționat ar fi că a fost prima dată când am folosit head strap-ul pentru GoPro, așa că fiți indulgenți, vă rog! 😀

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *