Sertarele IKEA: Cum se repară?

Foarte multe dimineți mi-au fost stricate de sertarele celor de la IKEA. Pentru mine, când mă grăbesc, sunt două chestii care pot merge prost, sertarele și traficul. Cu traficul n-ai ce să faci, sertarele în schimb pot fi reparate. Dacă ai avut dulapuri, corpuri cu sertare de la IKEA, sigur înțelegi ce zic. Pe lângă instrucțiunile de asamblare ar mai trebui să vină și cu o broșură care să se numească „Cum se repară?”.

 

ikea

Operațiunea este deosebit de ușoară și necesită un adeziv potrivit și ceva greutate, în cazul în care te confrunți cu o problemă similară. Eu la trei corpuri diferite am întâmpinat aceeași problemă, blatul iese din poziție, fapt ce determină ca sertarele să nu se mai închidă complet, plus că hainele îți pot ajunge cu ușurință sub dulap. Recunosc că uneori îmi mai înghesui hainele, dar cunosc persoane care nu fac asta și situația este similară. Să se-nțeleagă, în București toată lumea are cel puțin cinci obiecte de la IKEA în casă.

Pentru lipire am folosit Poxipol 10 min. transparent, un adeziv cu instrucțiuni simple: părți egale din fiecare component, amesteci până culoarea devine uniformă, aplici pe ambele suprafețe care urmează a fi lipite, menții suprafețele în contact timp de 10 minute și gata.

Greutatea a venit din bibliotecă și luând fiecare carte în parte am conștientizat câte cărți deosebite stau necitite pe raftul meu și sincer spun… m-am simțit prost. Mai grav era dacă nu mă simțeam nicicum, nu?

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *