Cutie ignifugă pentru returnarea lui Glaxy Note 7

Samsung a comis o eroare pe modelul Galaxy Note 7 care a făcut scrum circa 13 miliarde de dolari într-un timp destul de scurt. Ok, au pierdut 13 miliarde, dar să nu le plângem de milă, mai au vreo 150. Când ești unul dintre cei mai mai mari producătorii de smartphone-uri, iar dispozitivele tale încep să pocnească precum floricelele de popcorn în tigaie, este o problemă extrem de mare. Îți expui clienții unui risc și, sincer, cine oferă 800 de dolari pe un risc care nici măcar adrenalină nu provoacă?

Interesant este cum abordează situația incendiară 👍 cei de la Samsung. Este clar că telefoanele trebuie returnate, dar cum pot fi returnate peste 2,5 milioane de telefoane care prezintă un risc de explozie? Soluția aleasă de Samsung constă într-un kit de returnare livrat la adresa celor care au achiziționat modelul cu problema. Kitul include: pagina cu instrucțiuni, trei cutii, dintre care una este izolată termic și o pereche de mănuși plasată pentru a face lucrurile mai amuzante. Sistemul ăsta de ambalare mă trimite cu gândul la celebrele păpuși rusești Matrioșca.

Conform instrucțiunilor transportul se va realiza doar prin fimele de curierat care operează la sol pentru că petardele nu au ce căuta la bordul unui avion. Mai rămâne să apară conspiraționiștii care să pretindă că Samsung a produs eroarea voluntar pentru a beneficia apoi de mișcările inspirate ale departamentului de PR. 😂

În Florida posesorii unui Jeep Grand Cherockee au constat cu stupoare că autoturismul din fața casei lor era efectiv în flăcări. Cauza? Un telefon Samsung Galaxy Note 7.

Tot un Galaxy Note 7 a condus la evacuarea unei aeronave de zbor aflată în pregătire de decolare. Efectul a fost destul de simplu, modelul telefonului a devenit interzis la bordul aeronavelor. Apple câștigă cel mai mult de pe urma eșecului Samsung.

2,5 milioane de unități în proces de returnare, pierderi de ordinul zecilor de miliarde și trei cutii de carton care încheie povestea.

 

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *