Rușii ne arată ce înseamnă make-up urban

De foarte multe ori rușii mi-au dat senzația că nu sunt genul de oameni care să gândească de două ori. Prima idee care se lovește de capul lor este imediat transpusă în acțiuni, asta pentru că cei mai mulți dintre ei funcționează pe pricipiul „don’t think twice” & „just do it”.

Zilele trecute în orașul rusesc Ufa (753,7 km² și 1.1 milioane de locuitori), capitala Republicii Bașchiria, s-a desfășurat summitul statelor emergente din cadrul BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud). Cu această ocazie rușii au mascat toate neregulile orașului folosind bannere „pline de viață”, gazon sintetic și asfalt în jurul rădăcinii copacilor. Clădirile aflate într-un stadiu avansat de degradare au fost acoperite cu un plastic animat care te duce cu gândul la desenele lui Walt Disney.

Când vine cineva în vizită la tine anunțându-te în ultimul moment, faci o curățenie/ordine superficială. Asta tuturor ni s-a întâmplat cel puțin o dată, dar în cazul de față nu se poate invoca o asemenea scuză, din moment ce întâlnirile la nivel înalt sunt programate cu mult timp înainte să se întâmple. Imaginile surprinse în zona cu pricina vorbesc mult mai bine decât o pot face eu. 🙄

 

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *