Prison Break revine în lumina reflectoarelor cu un trailer nou-nouț

Se pare că aventura Prison Break nu s-a încheiat, serialul revine și nu oricum, ci cu aceeași distribuție. Cine ar mai fi crezut că Michael Scofield,  Lincoln Burrows sau Dr. Sara Tancredi se vor întoarce pe ecrane după 7 ani de absență? Eu unul mă declar surprins.

Prison Break a fost primul serial pe care l-am urmărit, bine, nu a fost chiar primul, Dark Angel a fost primul care mi-a captat atenția, dar nu mi-a plăcut serialul cât mi-a plăcut de Jessica Alba, așa că nu intră la socoteală. Și dacă tot vorbim de Prison Break, pledez vinovat, nu am văzut toate cele 4 sezoane. Primele două au fost cu adevărat extraordinare, însă ce a urmat nu m-a mai încântat în aceeași măsură, fapt ce m-a determinat să renunț la serial în mijlocul sezonului 3, din câte îmi aduc eu aminte. Trailerul proaspăt lansat de FOX nu este pentru mine, este pentru cei care au vizionat tot ceea ce se putea din Prison Break.

Serialul a fost anunțat de FOX pentru anul 2017, până atunci voi hotărâ și eu dacă să îi mai acord sau nu o șansă. 😁

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *