Patru noi urmași pentru filmul Avatar în următorii șapte ani

avatar-james-cameron

Avatar a fost primul film vizionat de mine în 3D, în același timp cred că suntem foarte mulți cei pentru care 3D-ul a început să existe odată cu lansarea filmului, în 2009. A fost filmul care a reușit să creeze cea mai mare aglomerație întâlnită de mine în sălile de cinema, îți rezervai astăzi biletul pentru a prinde un loc abia după 4-5 zile, și asta dacă aveai noroc, a fost o adevărată nebunie. 

avatar-filmNu degeaba anul 2009 a mai fost numit și ANUL 3D în România. Filmul Avatar a fost mai mult decât un simplu film 3D, personal l-am perceput ca și pe o pârghie de lansare pentru industria filmelor 3D, convingâdu-mă printr-o experiență WOW să vânez alte filmele 3D din grila cinematografelor.

Zilele trecute, James Cameron a dezvăluit la CinemaCon, în Las Vegas, planurile pentru următoarele patru părți ce vor compune seria Avatar (Avatar 2, 3, 4 și 5). Într-un fel era de așteptat dat fiind faptul că filmul Avatar a fost încoronat în istoria box office-ului cu încasări globale de peste 2,7 miliarde dolari, detronând astfel pelicula Titanic și devenind cel mai bine primit film de până acum.

Primul sequel pentru acest colos al box office-ului este așteptat să apară în cinematografe în 2018, de Crăciun. A treia parte urmând să fie lansată în aceeași perioadă a anului, dar în 2020, în timp ce a patra și a cincea parte își vor face apariția în 2022, respectiv 2023. James Cameron a făcut o precizare referitoare la viitoarele sequeluri „Trust me, these are films that were designed to be seen in theaters and on the big screen first.” James, I feel you man.  😃

Planurile lui James Cameron par a fi destul de ambițioase, așa că la finele anului 2023 vom avea 30 de riduri în plus și 4 noi filme Avatar, afacerile timpului… un alt subiect.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *