Operațiunea „Dovleacul”

Noaptea de Halloween începe să prindă un contur din ce în ce mai pronunțat în România, am observat mulți tineri cu vârste cuprinse aproximativ între 22 și 34 de ani care aveau dovleacul la subțioară, mult mai multă mișcare față de aceeași perioadă a anilor trecuți. Am prieteni care și-au rezervat costumele de Halloween încă de acum câteva luni, pentru că într-o singură zi din an poți fi chiar tu eroul sau orice altceva, fără a trezi suspiciuni celor din jur.halloween

Când am fost la piață să cumpăr dovleci, toți țăranii știau despre Halloween,  știau ce procedeu va urma să le aplic dovlecilor. Dacă mă lăsam prins în conversație îmi explicau în detaliu cum să îi sculptez mai ușor și mai bine (simpatici țăranii autentici).

Contribuțiile mele în realizarea acestui felinar au fost minime spre inexistente, n-ai ce zice… fetele au mai multă pricepere și răbdare decât noi, cei cu spirit de observație.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *