Nu știam de ce parcurile par mai colorate

Câinele este recunoscut ca fiind cel mai bun prieten al omului, iar în semn de recunoștință față de loialitatea sa, omul fără prea mult creier îl transformă într-un accesoriu odios. Timpurile se schimbă și chestile absurde încep să prindă tot mai ușor la lume. M-am simțit nevoit să abordez acest subiect pentru că și noi avem un câine și îmi este efectiv imposibil să manifest o indulgență indusă forțat atunci când observ oameni care se afundă tot mai mult în prostie. Hai să vă spun și despre ce este vorba.

Zilele trecute am fost în Parcul Drumul Taberei, un parc a cărui modernizare a costat aproximativ 15 milioane de euro (o măgărie, altă poveste). Ajuns acolo mi-a fost dat să văd un nou câine vopsit, dar spre deosebire de dățile trecute, momentul m-a surprins cu aparatul de fototografiat în jurul gâtului.

pinky

De ce ți-ai vopsi câinele roz, verde sau violet? Oare pentru că ești atât de bătută în cap încât nu conștientizezi că îți bați joc de el? Sau ăsta este modul tău de a-ți exprima iubirea față de sărmana vietate? Sau să înțeleg că tu îl folosești pentru identificare atunci când trebuie să te întâlnești cu prietenii tăi? „- Alo, unde ești muăă? – Dăăăă, sunt unde vezi o cățea rooză„. Cum zicea și omul meu Einstein: „două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur în legatură cu primul.”

Vopsitul ca vopsitul, dar de unghile false la patrupede ce să mai zic?

Uite ce spun despre unghile false cei care au făcut un business din asta.

Inedite și practice în același timp, unghiile false sunt cu siguranță ceva ce va atrage admirația (și invidia) cunoscuților.

Disponibile în peste 10 culori vii, unghiile false se aplică pe întreaga gheruță. Pe lângă aspectul foarte plăcut, acestea ajută eliminarea daunelor (zgâriat mobilă, parchet, îmbrăcămintea ta – înclusiv dresurile!) și a zgomotului deranjant provocat de unele animăluțe pe parchet.

Sunt practice, salvează mobila, câinele nu se mai aude pe parchet și cel mai important, atrag invidia celor din jur. Asta înseamnă că persoana care își maltratează câinele interpreteză greșit privirile denigratoare ale oamenilor normali, înțelegând un singur lucru. „- Toată lumea se uită urât la mine pentru că mă invidiază.” 😈

Știu, sunt treburi mult mai rele pe care le poate îndura un câine, dar asta nu schimbă cu nimic lucrurile. Un câine vopsit în lesă nu face decât să îți ștanțeze pe frunte IQ-ul deosebit de ridicat, așa ca să vadă toată lumea cât te duce capul.

Avem și noi un labrador care este fantastic, direct de la sursă, fără adaosuri. Boo vă salută!

boo-the-dog

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *