Mai puțin grav era dacă ne invadau extratereștrii

Femeia lui 2016 nu mai seamănă deloc cu femeia anilor 90, s-a metamorfozat, e de nerecunoscut și bravo ei. Cât despre noi, dacă o ținem în ritmul ăsta nu vom mai avea drept de vot prin 2030. Hillary Clinton va câștiga alegerile în Statele Unite, Gabriela Firea deja a câștigat alegerile pentru Primăria Generală București și posibil se gândește deja la prezidențiale… astea sunt semne!

Fotografii în iarbă

Există femei care adoră să fie fotografiate în iarbă, n-am înțeles de ce, dar nu am perceput niciodată acest lucru ca fiind în regulă. De asta atunci când îți faci o nouă prietenă este recomandat să ieșiți prin parc, și dacă îți cere să îi faci fotografii în iarbă, lângă o pubelă sau lângă toaletele ecologice… fugi!

Este suficent să îi cumperi o geantă, nu trebuie să i-o mai și cari

De fapt stai așa, femeia lui 2016 își cumpără singură gențile și tot ea le și poartă. Dacă îți aruncă geanta în brațe înseamnă că nu te ia în serios, iar în cazul în care acuză dureri de spate sau umeri, caută o bancă, luați un loc sau orice altceva, dar nu îi lua geanta de pe umăr atât timp cât nu are mâinile fracturate. Faci reclamă proastă tuturor bărbaților atunci când geanta de pe umărul ei ajunge pe umărul tău, adică începi să arăți la fel de prost ca un autobuz RATB colantat cu Delia. Nu e bine, nu e bine deloc!

De feminizarea bărbatului nu mai vorbesc,

poate asta este problema de la care pornesc toate celelalte probleme.

feminizarea-barbatului

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *