La SkyRun te împrietenești cu scările

Merg la SkyRun pentru prima dată și dacă tot merg m-am gândit să te invit și pe tine. SkyRun se află deja la ediția cu numărul 3 și este, după cum sugerează și numele, un eveniment care te pune în mișcare, dar nu orice mișcare, ci mișcare în ascensiune. Este vorba de 34 de etaje ce însumează 680 de trepte, trepte mult mai prietenoase decât cele din blocurile autohtone. În cazul în care nu știai, probabil ți-ai dat seama deja că evenimentul SkyRun se întâmplă în interiorul celei mai înalte clădiri din România – Sky Tower.

SkyRun încurajează sportul, dar se implică și în ajutorarea comunității, așa că, o parte din suma fiecărui bilet vândut va fi îndreptată către asociații precum: HOSPICE Casa Speranţei, Mia’s Children, Asociaţia Mai Mult Verde şi World Vision Romania. Îți testezi forțele și în același timp ajuți.

skyrunAparent sună amenințător cele 34 de etaje, dar nu ar trebui să sperie pe nimeni, din moment ce fiecare își poate alege propriul tempo. De fapt, de-a lungul celor două ediții SkyRun nimeni nu a renunțat, toată lumea a reușit să ajungă la ultimul nivel cu satisfacția reușitei.

Despre cum se vor desfășura lucrurile

Sâmbătă, pe 23 ianuarie alegi cauza pe care dorești să o susții și îi dedici cele 680 de trepte, iar imediat după ce se va încheia competiția de masă, va lua startul „24 Challenge” unde 4 echipe a câte 6 alergători vor călca alert treptele timp de 24 de ore. Fiecare echipă va reprezenta câte o cauză din cele 4 participante la eveniment. Duminică, pe 24 ianuarie, la epuizarea celor 24 de ore, echipa cu cele mai multe urcări va fi desemnată câștigătoare.

Atât timp cât încă sunt locuri disponibile nu ai motive să nu intri în competiție, ai doar scuze.

Poți face ceva diferit în prima lună din noul an, poți alerga la SkyRun. Înscrierile se fac aici!

UPDATE: Din nefericire s-au ocupat toate locurile și asta înseamnă că am reușit doar să te pun în temă pentru anul viitor.  Se pare că biletele s-au dispersat într-un timp record, până și organizatorii s-au arătat surprinși de modul în care au decurs înscrierile.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *