La 86 de ani rupe norma pe Instagram

Umainitatea încă nu a pus mâna pe elixirul tinereții veșnice, dar uite că la 86 de ani bătrânica cunoscută pe rețelele de socializare sub pseudonimul „baddie”,  a reușit să își mențină ce mulți dintre noi pierd odată cu trecerea timpului și anume, tinerețea interioară. Bunicuța noastră are 220.000 de urmăritori pe twitter, iar pe Instagram undeva la 58.000 și pare să nu se oprească aici.

Aproape în fiecare zi bunica  “baddie” postează imagini pe twitter și instagram. Selfie după selfie, așa își consumă o mare parte a timpului liber, este extrem de dinamică și probabil acesta este și unul dintre motivele pentru care aceasta mai este la suprafață.

În primă instanță m-am uitat strâmb la profilul bătrânicii, are aproape 90 de ani, o vârstă la care pielea nu mai stă bine pe oase. Făcând abstracție de aspectul dizgrațios și ipostazele ciudate, dinamicitatea și spiritul acesteia sunt de apreciat.

 

Imaginile sunt definitorii!

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *