Kinderii din spatele volanului

Uneori inconștiența adolescenților în trafic atinge cote înspăimântătoare. Sunt greu de înțeles cei care trimit mesaje sau desfășoară tot felul de activități în timp ce conduc, îi observ zilnic și nu sunt singurul.

Probabil nu își dau seama la ce risc se expun. Poți trimite 10.000 de mesaje fără a întâmpina probleme și tocmai atunci când ai o siguranță deplină se poate întâmpla beleaua. Neatenția într-o fracțiune de secundă îți poate pune în față pe drumurile din România: o vacă, un cârd de gâște, o curbă nesemnalizată, o groapă în care îți poate intra jumătate de mașină, un bețiv pe bicicletă, un pieton retard care nu se asigură, și am putea continua mult și bine înșiruirea.

Nu știu dacă ați observat, pe facebook fetele au creat un nou trend, se filmează în timp ce cântă, „dansează” și conduc. Fetelor, nu este ok, uitați și de ce. 😈

Neatenția la volan se plătește scump, nu vreau să creez un vibe aiurea și nu voi spune că moneda de schimb poate fi chiar viața.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *