iPhone 6 Plus, un telefon aproape elastic

Mie personal îmi plac produsele celor de la Apple, îmi plac și cam atât! De data aceasta Apple Inc. a comis o eroare inadmisibilă la acest nivel, eroare ce necesită remedire imediată. Cum remediezi problema? Schimbi unitățile clienților care îți calcă pragul având lacrimi în ochi și mulți muci în batistă. #haha

Care e buba?
Păi se pare că noile telefoane iPhone se cam îndoaie, nu trebuie să faci un efort prea mare pentru a obține forma curbată, trebuie doar să îl ții în buzunar. Chestia asta mă trimite cu gândul la vremea în care cartela mea metrorex se scălda în voie prin buzunarele mele și desigur, când aveam nevoie de ea era extrem de șifonată. Cam așa se întâmplă și cu telefonul celor de la Apple.

Mulți dintre americanii care au campat în fața magazinului Apple zile întregi, se declară ca fiind nemulțumiți. Cred și eu, pentru o bucată de plastelină au format o coadă cum doar la moaştele Sfintei Parascheva mai vezi.

Nu vreau să vă induc în eroare și de aceea vă voi sublinia că noi aici vorbim despre telefonul iPhone 6 Plus care beneficiază de un display generos (5,5 inch) în timp ce frasu’ vine cu un display considerabil mai mic (4,7 inch). De precizat ar fi că telefoanele iPhone 6 nu se confruntă cu probleme de o asemenea magnitudine, fiind o idee mai compacte.

Patru lucruri pe care trebuie să le știi dacă te afli în posesia unui iPhone 6 / iPhone 6 Plus:

• Evită buzunarele srâmte ale pantalonilor.
• În cazul în care telefonul tău se îndoaie, menține-ți calmul și nu „îndrepta lucrurile”.
• Nu îl ține nicodată în buzunarul de la spate.
• Dacă încă îți dorești noul iPhone, cupără-ți și o husă zdravănă.

Momentul iPhone 6 Plus a pus la încercare creativitatea multor branduri:

Bend iPhone 6

 

Screen Shot 2014-09-25 at 16.23.07

 

Screen Shot 2014-09-25 at 16.25.19

 

Bend iPhone 6 vs Galaxy Note

 

Screen Shot 2014-09-25 at 16.28.32

Test de flexibilitate – iPhone 6 Plus (Video)
Explicație #BendGate

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *