Insurgent, o comedie!

Dacă vreți să mergeți la film și v-ați gândit la Insurgent, parte a seriei Divergent, mai gândiți-vă odată. A fost primul film 3D de la care îmi venea pur și simplu să ies din sală după prima jumătate de oră, în situația în care eu sunt un om răbdător. Am mers să-l vizionez pentru efecte, pentru că era 3D (pe alocuri). Apoi am început să mă amuz, dialoguri puerile și previzibile, de înșiruirea evenimentelor nu mai zic, știam încă de la jumătatea filmului cum se va încheia. Când un film nu te surprinde cu nimic, ai senzația că îl vezi pentru a doua oară.

E bine totuși, m-a amuzat mai mult decât ar putea să o facă multe comedii, să fie ăsta oare motivul pentru care a debutat pe primul loc în box office? Aștept cu nerăbdare partea cu numărul trei pentru o nouă doză de râs.

Îmi cer scuze sincere față de cei trei oameni din fața mea cărora le-am deranjat somnul cu hohotele mele. Pur și simplu nu m-am putut abține.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *