Indygen-ul sunã bine!

Indygen este rețeaua de telefonie mobilă care luna viitoare sărbătorește un an de la lansare. De 9 luni de zile le explic prietenilor mei de ce am optat să rămân în această rețea. Acum că m-am familiarizat cu ea, vă voi explica și vouă cum stau treburile în „rețeaua tânără”. 

Cei de la Indygen au reușit să creeze o platformă flexibilă care să se muleze perfect pe nevoile generației tinere. Ei au fost primii care au analizat dorințele tinerilor în zilele noastre, oferind atât de mult internet încât poți să îl împărți cu gașca prin intermediul opțiunii hotspot, pentru că da, ai de unde. Astăzi când spui smartphone este ca și cum ai spune apă sau pâine, internetul a devenit o necesitate, un reflex… totul ține de tine ca individ, îl poți face să lupte pentru tine sau împotriva ta, dar acesta este un cu totul alt aspect.

Ce îmi oferă Indygen?

În rețeaua roșie lucrurile sunt extrem de simple, fiecare reîncărcare vine cu 500 de puncte (indypoints), tu decizi cum le distribui.

• 1 indypoint = 1 minut național indygen offer
• 1 indypoint = 1 mesaj național
• 1 indypoint = 3 MB pe net
• Vorbești nelimitat în Indygen!

Zonga Gratuit!

Probabil ați auzit de Zonga, aplicația care îți pune în mână prin intermediul unui smartphone peste 22 milioane de melodii, destul de tare, zic eu. Traficul Zonga este gratuit pe mobil, adică ai acces la o tonă de muzică oricând, oriunde și nu plătești nimic. Nu mai ai nevoie de playlist în telefon pentru că ți-l faci în Zonga. Poți avea Zonga pe mobil, tabletă sau calculator, muzica ta fiind sincronizată automat pe orice device prin intermediul unui singur cont. Mie îmi place Radio Guerrilla, îl ascult din nou prin intermediul Zonga în fiecare dimineață și în acest fel drumul meu spre birou devine mult mai plăcut.

Generația asta nouă este extrem de comodă, așa că Indygen-ul s-a gândit să facă chiar și livrare la domiciliu. Dacă ești în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara și vrei o reîncărcare o poți solicita direct din aplicație, deplasare conectorului nefiind taxată. Aplicația „Indygen” o găsești pe Google Play și App Store.

Un alt avantaj major ar fi că punctele neconsumate luna asta se cumulează cu cele de luna viitoare, ceea ce este pur și simplu genial dacă mă întrebi pe mine. Poți cumula până la 1.000 de puncte, echivalentul a 3 GB pe net.

Toate aceste beneficii cu numai 38 lei/lună. Atât timp cât oferta lor va rămâne neschimbată nu vor avea adversar în sistemul prepaid!

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

2 ComentariiLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *