În trafic nu ești singurul angrenat

Dacă ești șofer probabil știi că nu este recomandat să te joci cu nervii participanților la trafic. În orașele aglomerate cei mai mulți șoferi se translocă în paleolitic atunci când urcă la volan și se confruntă cu un trafic greoi. Eu sunt mai pașnic de fel, dar până și mie mi se întâmplă să am ieșiri animalice, cu toate astea nu umblu cu bâta după mine.

angry-driverUn youtuber, posesor de BMW i8 (pentru că în State se fac bani din youtube), a făcut exact ceea ce ziceam că nu este indicat, a testat nervii șoferilor pe una dintre arterele aglomerate ale Manhattan-ului. Omul s-a gândit să facă o ședință foto alături de mașină și companion pe prima bandă, cu avariile în funcțiune, stilul „gherțoi”. Pentru că uneori se mai întâmplă și lucruri bune, cineva a luat atitudine altoindu-i parbrizul. 😈

Sunt pline drumurile de măscărici care au senzația că orice mișcare li se cuvine pentru simplul fapt că mașina pe care o conduc este mai scumpă decât cea condusă de tine. Era timpul să apară cineva, undeva, care să își impună punctul de vedere și noi să vedem. Acum sincer, omul a fost finuț.

Ce mi se pare teribil de amuzant este că youtuber-ul oferă o recompensă de 1000$ pentru informații care vor conduce la arestarea supereroului șoferului nervos.

Ăsta ar fi doar un exemplu a ceea ce se poate întâmpla atunci când faci abstracție de cei cu care împarți drumul. Nesimțirea este deseori sancționată.

 

Și, bineînțeles, avem și reacții.
facebook-reactions

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *