Hello, vrei un cont pe Ello?

S-a vorbit mult despre noua platformă de socializare Ello, eu vă voi face doar un scurt rezumat despre ceea ce inseamnă Ello și voi veni inclusiv cu o soluție, în cazul în care doriți un cont în acest univers minimalist al pixelilor. Sunt convins că ai auzit și citit multe lucruri despre Ello, dar cel mai bine este să vă logați chiar voi, pentru a vă face o impresie a voastră.

În momentul de față această rețea de socializare anti-facebook se află în BETA, varianta finală va fi una mult mai stabilă și ce s-ar putea să nu vă placă acum, este posibil să vă placă mai târziu, atunci când se vor deschide larg porțile. Ello este o rețea de socializare aniti-reclamă fiind complet gratuită, nu doar acum, ci și pe viitor. Sună bine, nu? Interfața este una simplă în alb și negru, foarte mult spațiu și frumusețea se remarcă prin simplitate. O platformă de socializare aerisită, hmmm… cine ar fi crezut?

ello

În momentul de față înregistrarea se face doar pe baza de invitație și aici pot interveni eu, în cazul în care doriți o invitație lăsați un comentariu mai jos, cu textul „Invitație” și vă voi expedia un mail în cel mai scurt timp posibil. P.S. Nu uita să inserezi adresa de e-mail în interiorul câmpului indicat.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

12 ComentariiLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *