Hands-on: Turbo Chewing Gum

A trecut mult timp de când nu am mai mestecat guma asta, haha. Azi-noapte eram în trecere pe la Mihai Bravu, în graba mea am intrat într-un chioșc ponosit încărcat cu de toate. Deschid frigiderul, întind mâna spre un Sprite transpirat, apoi mă întorc spre tejghea și observ două cutii de carton pline ochi cu gumă Turbo. Deși auzisem de revenirea gumei Turbo pe piață, preț de câteva secunde privesc tâmp.

După ce vânzătoarea scanează doza de Sprite cer entuziasmat și 20 de gume Turbo, ezită și mă privește ciudat. Ce nu știe biata vânzătoare este că acele gume le-am cumpărat pentru copilul din mine.Turbo Este plăcut să reactivezi senzații ale copilăriei, să retrăiești momentul oarecum. Când eram mici alergam pe afară 12 din 24, mâzgăliți, cu zgârieturi uscate cauzate de diverse acorobații nereușite și mestecam cu gura larg deschisă gumă Turbo. Prindeam colecțiile Turbo cu elastice „furate” de la borcanele cu murături depozitate de ai noștri prin debara.

Schimburile erau la ordinea zilei, mereu încercam să îi fraierim pe cei din cartierele vecine. Îmi aduc aminte cum am reușit împreună cu doi prieteni să dăm trei hârtiuțe colorate Turbo în schimbul unei biciclete cu schimbător de viteză. Ai ghicit! După 30 de minute păgubitul a venit cu maică-sa la ușa mea, s-a întâmplat exact ca și în visele alea în care îți umpli buzunarele cu aur ca apoi să te trezești dezamăgit. Fantastic, câte amintiri crezute uitate se leagă de o singură aromă.

Guma Turbo a rămas parcă neschimbată, același gust puternic care se stinge în 30 de secunde.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

6 ComentariiLasă un comentariu

  • Pai nu este decat o piraterie ordinara cu un gust ordinar de orice guma normala numai de Guma Turbo nu are gust, acea aroma superba de piersici, se aseamana la gust cu Chupa Chups cea de fructe iti dai seama de calitatea ei ca nici macar website nu exista totul este o facatura

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *