Fotojurnalist intrat la apa, 18.000$ daunã

Viața de fotojurnalist nu este atât de ușoară precum pare, un croat ne demonstrează asta prin prisma întâmplării sale nefericite. Omul nostru a fost împins neașteptat de doi studenți inconștienți într-o fântână arteziană, împreună cu tot echipamentul său .

În Croația există tradiția ca absolvenții să sărbătorească finalul ultimului an de studiu în stradă, iar jurnaliștii sunt trimiși să acopere acest eveniment. Fotojurnalistul Marko Lukunić s-a plasat în locul nepotrivit într-un moment nefavorabil. Partea bună este că întreaga secvență a fost suprinsă de o cameră care a contribuit la echilibrarea situației în cele din urmă.

Când Lukunić a ieșit din fântână, puștanii deja fugiseră, aceștia au reușit să facă o daună extrem de mare printr-o singură mișcare prostească. Victima avea asupra sa următoarele bijuterii electronice: Nikon D4, Nikon D3, Nikon 70-200 f/2.8, Nikon 17-35 f/2.8, Nikon 35-70 f/2.8 , 64GB iPad Retina și un iPhone 5s. O daună totală estimată la 100.000 kuna (moneda croată), în traducere – 18.000$.

Din fericire, cei doi indivizi care au comis fapta necugetată au fost prinși și sunt obligați să restituie suma pentru  întregul echipament. Cei doi studenți au beneficiat de indulgență, asta pentru că Lukunić s-ar fi accidentat la picior în cădere și cu toate astea nu a dorit să solicite și alte compensații.

McDonald'sEste bine că cei de la McDonald’s caută personal constant. Salariul mediu în Croaţia depășește pragul de 700 de euro, asta înseamnă că cei doi vor reuși să achite echipamentul în aproximativ un an de zile.

 

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *