Facebook Stickers, acum și în comentarii

Stickerele alea simpatice pe care unii dintre noi le folosesc prin intermediul mesajelor Facebook pentru a manifesta diferite stări, emoții sau trăiri, sunt acum disponibile și în comentarii.

În comentarii stickerele vor merge pe același principiu, utilizatorii primesc câteva pachete FREE, având opțiunea de a achiziționa contra cost ulterior multe alte figurine expresive. Pentru moment toate pachetele cu stickere sunt gratuite, probabil asta vine pentru a stimula utilizatorii să le folosească.

Mark Zuckerber și ai lui, gândesc bine! Mișcarea asta va crește considerabil vânzarea de stickere în viitor, însă cea mai bună mutare o vor face prin pachetele de stickere dedicate anumitor branduri sau filme. Pelicule precum Despicable Me, Frozen și Muppets Most Wanted sunt doar câteva exemple care își au caracterele listate în Facebook Sticker Store, o modalitate bună de a promova un film în apropierea lansării, pentru că stickerele sunt la îndemână și se propagă ușor.

Pregătiți-vă, pe facebook se anunță o ploaie de pisici, căței și hidoșenii!

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *