Exercițiu de imaginație: Lunch Break @ Mediafax

Presa a devenit un teren mlăștinos și nu este o noutate pentru nimeni. Toate marile publicații online au demonstrat în nenumărate rânduri că nu le pasă de timpul tău, adică de tine.

În ultimul an numai eu am văzut sute de titluri pe Mediafax care nu aveau nimic de-a face cu știrile în sine, lucru care m-a făcut să mă întreb ce simt acei redactori care primesc target pe clickuri/accesări. Trebuie să fie aiurea să scrii într-un loc care îți sperie săptămânal bunicii și mătușile, cu câte un nou Război Mondial, noi crize economice de magnitudine, pensii mai mici decât sunt deja ș.a.m.d.

Mediafax este exemplul ales de mine, dar întreaga presă se află într-o goană continuă după clickuri. Un lucru amuzant este că foarte puțini redactori își asociază numele cu articolele dezinformatoare. În orice caz, disfuncția nu este la redactori cât este la conducerea trustului. Eu am luat atitudine prin dezabonare și scriind despre asta pentru că m-am săturat. 🚨

Două găsite de mine printr-un simplu sroll în newsfeed. Indulgența nu mai poate fi considerată o opțiune:

Băncile care nu vor supravieţui

Posted by Mediafax.ro on Thursday, 21 April 2016

Simona Halep: Mă voi adresa la WTA – http://bit.ly/22PNuAI
Ce a deranjat-o pe sportivă – http://bit.ly/22PNuAI

Posted by Mediafax.ro on Thursday, 21 April 2016

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *