Everest: un film la altitudine

Pentru o expediție pe Everest plătești între 20.000 și 40.000 de dolari, și pe lângă bani îți trebuie o condiție fizică zdravănă, plus ceva experiență. Dacă nu ai nici banii, nici priceperea necesară și vrei să simți într-o oarecare măsură vibrația, îți recomand un bilet în sala de cinema la filmul „Everest”. De subliniat ar fi și faptul că „Everest” este un film bazat pe fapte reale, lucru care te face să îl privești un pic mai diferit.

Deși filmul are suficient de multe momente moarte, sala a fost amuțită pe întregul parcurs. Pentru filme ca ăsta s-a inventat 3D-ul, zic eu. Imprevizibilul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă „Everest”. Foarte interesant este și cum au fost distribuite rolurile, chestie care s-ar putea să te dea puțin peste cap.

Deși apare pe posterul de prezentare, Jake Gyllenhaal are puține momente, dar chiar și în aceste circumstanțe reușește să își facă prezența notabilă. Pelicula asta cred că trebuia să mă sperie, dar în schimb mi-a aprins călcâiele pentru cei 8.848 de metri pe care îi are vârful Everest. Cred că sparg pușculița să văd cât îmi mai trebuie. :))

Este un sentiment plăcut să pășești în sala de cinema încărcat cu scepticism și la final să pleci cu o dorință în plus.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *