Dronesurfing, un nou curent

La dronesurfing mă gândeam încă de când am văzut prima dronă la înălțime, se întâmpla prin Herăstrău, acum vreo 5 ani dacă nu mă înșel. În fine, cert este că degeaba ai idei dacă nu ești capabil să le pui în practică și, dacă ideea este bună,run-for-your-idea fi convins că undeva în lumea asta se formează deja un crew care este dispus să investească timp și resurse într-o idee care cândva a bătut și la ușa ta, dar n-ai primit-o, probabil din neputință. C-așa-mi place să mă mai urecheeez. Dacă vrei un sfat pentru momentele în care îți vine câte-o idee bună, ți-l dau, ALEARGĂ!

Lacurile sunt mediul perfect pentru dronesurfing, n-ai nevoie de valuri, n-ai curenți care să-ți dea de furcă, dar ce să vezi, ai nevoie de o dronă cu 8 motoare. Prețul unei astfel de drone se învârte undeva în jurul sumei de 18.000$. Îmi place că viteza obținută pe apă prin intermediul dronei este suficient de mare pentru a face loc chiar și de niște trick-uri. La banii ăștia era chiar culmea să nu. Dronesurfing-ul, un nou sport neconvențional, pare să ofere ceva mai multă libertate și, cred eu, că reflectă mai bine timpurile în care trăim. Nu îl poți compara cu wakeboarding-ul practicat pe cablu, pur și simplu nu ai cum, este altceva. Nu știu cam care ar fi autonomia de tractare a unei asemenea drone, la fel cum nu știu nici timpul necesar pentru realizarea unui ciclu complet de încărcare. Specificațiile dronei le găsiți aici, poate deslușiți voi misterele astea.

Ca și alternativă puteți merge la Zumbaala Wake Park, că până la dronesurfing e cale lungă. 😀

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *