Dinamită pentru timpane

Am descoperit cea mai cretină compoziție de sunete creată vreodată, un fiasco total. Nu este prima încercare a asiaticilor de a ne sparge timpanele, a mai reușit această performanță și sud-coreanul Psy cu piesa „Gangnam Style”, moment în care am început să îmi pun un mare semn de întrebare. De această dată Rollin Wang ne face urechile să sângereze cu presiune.

„All you have to do is enjoy it. You don’t need to think too much,” asta este sugestia producătorilor. Nu gândi prea mult că poate faci hernie și desigur, nici nu te gândi că ar putea fi vorba de o spălare pe creier în masă.

Acum trage aer puternic în piept înainte de vizualizare,  mizeria asta s-ar putea să îți taie respirația preț de câteva minute. Dacă știai acest clip și citești asta, te felicit, ești unul dintre supraviețuitori.

Văd oameni încântați de aceste catastrofe care din păcate se propagă în mediul online cu o viteză amețitoare. Dacă acesta este viitorul, HMMM.RO își strânge hainele si este dispus să își facă hostingul în afara orbitei terestre. Simplu, în spațiu nu există sunet, doar liniște. Oare sunt eu anormal pentru că sunt normal? 🙄

Un alt exemplu.

Ceea ce îmi stârnește o reală îngrijorare are în prim plan viitoarele generații, pentru că un copil expus la sunete odioase, atacat pe toate fronturile își poate pierde echlibrul și uneori chiar strălucirea. Să fie asta „evoluția” muzicii, să fie asta direcția în care industria muzicală se îndreaptă? Rămâne să vedem.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

2 ComentariiLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *