Despre oamenii străzii și visele lor

Horia Manolache este un fotograf de origine română stabilit în San Francisco care se bucură de o recunoaștere mai mare în occident decât acasă, așa, cum se tot întâmplă. Nu demult a reușit să atingă unul dintre punctele nevralgice ale socității în care trăim. Reușita a venit prin intermediul unui proiect de-al său care surprinde oameni ai străzii în două ipostaze contradictorii „side by side”.  Mai pe șleau, vorbim despre o serie de portrete care prezintă visele, speranțele, ba chiar așteptările unor oameni care în prezent nu mai au casă, dar care la un moment dat sperau că viața îi va conduce într-o cu totul altă direcție.

De curând fotograful nostru a lansat o campanie de tip crowdfunding care are ca scop adunarea de fonduri pentru lansarea propriei sale cărți („Homeless people as they dreamed to become”) . O carte care promite să schimbe percepția fundamental greșită a oamenilor cu o casă, sau mai multe, asupra celor rămași fără acoperiș. O carte care vrea să vorbească despre cât de fragilă poate fi siguranța zilei de mâine în care credem cu toții.

Cei ce doresc să contribuie pentru lansarea cărții lui Horia Manolache își pot manifesta sprijinul aici!

 

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *