De cinci ani fără cablu TV

În urmă cu 5 ani am renunțat la cablul TV. De ce? Pentru că butonând telecomanda i-am văzut fața lui Măruță și atunci mi-am dat seama că trebuie să pun punct colaborării cu operatorul de cablu. Așadar, mulțumesc, Măruță!

În 2010 aproape fiecare canal TV avea deja cel puțin o emisiune tâmpită în componență, așa că la vremea respectivă am decis să șterg din memoria televizorului în jur de 30 de posturi, ca în final să rămân cu vreo 10 în grilă. Operațiunea de selectare a programelor a durat ore bune, iar la scurt timp am achiziționat un nou televizor care îmi readucea toate canalele înapoi. Mișto, nu?

Din noiembrie 2010 până astăzi am economisit aproximativ 1.500 lei, echivalentul a 700 de pachete de gumă Orbit sau a 5 perechi de teniși Converse. De ce să sponsorizezi îndobitocirea când poți să adaugi anual outfitului tău o nouă pereche de teniși? 🙄

Programul TV de astăzi al Antenei 1 și al ProTv-ului vorbește de la sine

program-tv-2015

Dacă eram subiectiv marcam cu roșu chiar și programele de știri, pentru că nu am uitat ce subiecte josnice abordau.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *