Cum arată fotografiile obținute de smartphone-ul Pixel produs de Google

Sunt de părere că smartphone-ul Pixel produs de Google poate deveni un concurent real pentru telefoanele celor de la Samsung și Apple. Da, știu, este o afirmație riscantă, dar vă rog, nu aruncați cu pietre, încă. După ce a renunțat la Nexus, Google și-a canalizat tot efortul într-o jucărie denumită Pixel.  

Cei de la Google tocmai au declarat că smartphone-ul Pixel are cea mai bună cameră foto de pe piață și este posibil să aibă dreptate, la urma urmei telefonul lor se numește Pixel, denumire ce îi forțează să fie cu un pas înaintea celorlalți. Camera lui Pixel are 12.3 megapixeli și, din nou, conform spuselor Google, ar beneficia de cel mai scurt timp de captură EVER (vezi a doua fotografie din galerie).  Sfatul meu pentru cei care se gândesc să-și schimbe telefonul, nu vă grăbiți, așteptați finalul lunii octombrie pentru că s-ar putea să merite, mai ales dacă faceți parte din clubul #instagram.

Mie îmi place iOS-ul, am iPhone, am MacBook și iMac, sunt atașat de Apple oarecum, dar pentru un telefon precum Pixel cred că m-aș putea reîntoarce orcând la un telefon pe Android.

Uite cam ce fotografii știe să facă Pixel

O mențiune, aproape jumătate dintre fotografiile de mai sus au trecut prin una dintre aplicațiile mobile de editare, Snapseed sau VSCO, dar sincer acum, mai contează? Și încă ceva, Google va permite utilizatorilor intrați în posesia lui Pixel stocare nelimitată pe cloud pentru fotografii, ba chiar și pentru secvențele video filmate în 4K. Destul de ok, dacă ții cont că un abonament anual pe Drobox sau iCloud se ridică undeva la 100$.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *