Criza de varã

Vara, anotimpul care vine greu și trece repede ne recucerește meleagurile. Odată cu venirea verii oglinda parcă devine o idee mai sinceră, moment în care multă lume redescoperă sălile de fitness, iar curele de slăbire devin foarte căutate conform statisticilor google.

Este perioada în care apar cele mai multe articole despre nutriție: „Obține o siluetă de invidiat în numai  5 zile” sau „Alimente care ucid grăsimea de pe burtă în 3 zile”. Articole care seamănă mult cu: „Felicitări, ești utilizatorul cu numărul 10.000.000, revendică-ți premiul de 1.000.000$ printr-un simplu click!”.

Uite cazul „tanti Nuți” – 9 luni pe an nu vede cât de disproporționată este, abia când vine vara se face lumină pe strada ei și atunci BAU, privește în jos și își redescoperă picioarele, asta dacă mai cade la pace cu burta și ghiciți ce… o ia cu leșin. Începe să meargă constant la sală și alergat, cu toate astea după ce trece vara revine la rutina de odinioară. Își întrerupe abonamentul la sală și sună mai des la Jerry’s Pizza decât acasă la maică-sa. Mișcare mai face doar atunci când liftul se află blocat între etaje. Este clar că nu a slăbit pentru ea, a slăbit pentru opinia publică.

Celulita și vergeturile 

Aici o altă poveste, deși sunt vizibile de la 20 de metri distanță în noapte, „tanti Nuți” le descoperă numai când începe soarele să ardă. Un mister demn de Dosarele X, chiar dacă prin absurd știe de existența lor, nu mișcă un deget până nu vede că vecinul își umple „pișcina”.

Mușchiul să fie greu

giphyDorel vrea 7kg de mușchi în 7 zile, că vorba aia, trebuie să pari smardoi ca să poți scuipa semințe cu pieptul la înaintare în triunghiul bermudă din fața scării. Crede în șansa lui, dar spre nefericirea sa, cele 7kg de mușchi le poate lua doar de la măcelărie. Dacă vrei să mergi la sală trebuie să înțelegi două chestii mari și late: mișcarea este un mod de viață și rezultatele nu vin în trei săptămâni. Dacă te simți lezat nu te agita, schimbă ceva!

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *