„Crep Protect” revoluționează industria încălțămintei

Ce avem noi aici este o soluție hidrofobă care cu ajutorul nanotehnologiei face minuni. Aplicată prin simplă pulverizare pe încălțămintea ta va ține petele la distanță, iar apa va aluneca fără a se mai infiltra în adidașii tăi.

Partea bună, care pe mine a reușit să mă surprindă este că acest tratament odată aplicat are o durată de viață de până la două săptămâni, fără a necesita o reaplicare. Mie mi se pare un [blogoma_highlight ]deal[/blogoma_highlight] și îl am în vizor. Este nasol să îți vezi bocancii cu o valoare estimată undeva la jumătate de salariu, nenorociți. Prețul de £10 este unul accesibil, dacă te gândești că acest produs este nou pe piață și deține monopolul.

crep protectDeși aparent nu pare cine știe ce, îndrăznesc să mă gândesc că în 5-6 ani un spray de acest gen va fi în fiecare casă, la fel cum crema de pantofi „făcea prezența” pe rafturile noastre înainte de 2000. Dacă îmi arătai așa ceva prin anii 90 cred că fugeam la biserică după apă sfințită. 🙄

Pentru mai multe informații vizitează site-ul brandului „Crep Protect”.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

4 ComentariiLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *