Concluziile după succesul înregistrat de Tesla Motors

Cu un număr al precomenzilor ce depășea 276.000 de unități în primele 3 zile, Tesla Motors devine un nume cu un contur din ce în ce mai pronunțat în industria automobilistică.

Succesul de care se bucură în momentul de față Tesla Motors numără peste 325,000 de precomenzi. Le anticipam reușita încă din 2013, numai că nu știam cât de repede îi va „lovi”. Nu este nicio surpriză în reușita lor dacă iei în calcul: banii care s-au investit în dezvoltarea acestui segment, punctul în care se află mediul înconjurător sau resursele naturale care, bineînțeles, nu sunt inepuizabile. Este suficient de clar că întreaga industrie auto se va orienta tot mai mult către conceperea automobilelor electrice. Tesla Motors deja a făcut jumatate din treabă, arătându-le celorlalți constructori, printr-un prim val, că cererea există și nu este mică.

Tesla Model 3 are o autonomie de minim 350 de kilometri, și conform spuselor lui Elon Musk ar putea fi înbunătățită până în etapa livrărilor. Tot Elon Musk a mai spus că își propune să livreze 500.000 de mașini până în 2020. Poate au forțat puțin lansarea pentru Tesla Model 3, dar au fost nevoiți să o facă pentru că Tesla Motors s-a aflat de multe ori pe muchie datorită investițiilor colosale și a pierderilor constante din ultima perioadă.

Interiorul este o bucurie pentru ochi și se remarcă prin simplitate și prospețime. Am citit câteva păreri ale unor bloggeri care se arătau dezamăgiți de interior. Adevărul este că nu e ușoară trecerea, schimbările fiind majore, dar este greșit să critici ceea ce încă nu poți înțelege.

tesla-model3-interior

Pețul este de 35.000$ și cu subvenția oferită de stat, prețul s-ar situa undeva în jurul sumei de 30.000$ (25.400€).

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

2 ComentariiLasă un comentariu

    • Mașinile electrice vor deveni comune în România, dar va dura un pic mai mult procesul pentru că momentan sunt mult prea scumpe pentru buzunarele celor mai mulți dintre noi. Este normal ca zonele mai dezvoltate ale lumii să fie cu mult înaintea noastră. Noi suntem în urmă, dar nu cu 50 de ani… cum suntem obișnuiți să spunem.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *