Ce regretă oamenii?

Puțină atenție vă rog, Alecsandra Raluca Drăgoi o merită, nu eu! Probabil o mare parte dintre voi a auzit deja de emisiunea britanicilor de la Channel 4 intitulată ”The Romanians Are Coming”. Este vorba de o miniserie care nu pune românul într-o lumină favorabilă, difuzarea acesteia a reușit să dezvolte o supărare înecăcioasă printre noi. Așa că, am decis să vă reîmprospătez încrederea în potențialul vostru și al compatrioților voștri.

Prim-planul aparține astăzi Alecsandrei Raluca Drăgoi. Cine este Alecsandra Raluca Drăgoi?

Este o româncă stabilită în Londra cu un talent mult peste ceea ce se poate vedea la „Românii au talent”, probabil că nu se pricepe la saltul prin flăcări, coregrafii cretine sau pictură cu nisip, în schimb se înțelege al naibi de bine cu aparatul foto. Sunt de apreciat oamenii care reușesc să contribuie la o imagine mai bună a României în lume, lucru pe care îl face Alecsandra în Marea Britanie.

Nu demult,  Alexandra a câștigat competiția ”Travel Photography Competition 2015, concurs cu greutate organizat de National Geographic.

Când un fotograf are idei devine magician, asta o face pe Alexandra un fel de Hermione Granger prin prisma recentului ei proiect ”Which is Your Biggest Regret. Plimbările pe străduțele orașelor, un afiș, un marker, răbdarea și persuasiunea îi aduc oameni dispuși să scoată din spatele copertinei cel mai mare regret din viețile lor, asta dacă au unul…

Un proiect care te face chiar și pe tine, cel din spatele tastaturii să te întrebi dacă regreți ceva anume. Care este regretul tău, ai unul?

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *