Când vorbeam de Bitcoin toată lumea se strâmba

Mi se pare amuzantă evoluția lucrurilor, în urmă cu 3-4 ani când deschideam subiectul Bitcoin lumea se amuza. La vremea respectivă bitcoinul nu depășea 200$, iar astăzi același bitcoin valorează aproape 3.200$, pretty awesome, right? Am simțit că bitcoinul urmează să explodeze, dar n-am știut să-mi investesc micile economii, iar ca mine au fost mulți. Treaba e că oportunitățile nu așteaptă prea mult, de obicei sunt transformate de cei care au un tricou în garderobă inscripționat cu „Don’t think twice!”

Cum ar fi ca peste 10 ani să revin cu un articol în care să punctez evoluția bitcoinului din ultimii 10 ani, iar valoarea unui singur bitcoin să atingă 100.000$? Bine, asta cel mai probabil nu se va întâmpla, dar chiar este un scenariu interesant. Cryptocurency-ul este de urmărit, deosebit de interesant pentru cei care știu să speculeze. Momentan există peste 1.000 de tipuri de monede virtuale și încă putem spune că fenomenul este la început de drum.

Cam așa arată evoluția bitcoinului într-un an de zile

Am mai scris despre Bitcoin în trecut, găsiți noțiunile introductive aici

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *