Când petițiile vorbesc despre noi

petitie

Care ar putea fi oare motivul ce provoacă neliniște printre oameni în momentul de față? Animalele pe cale de dispariție cum ar fi: ursul panda, capra neagră, tigrul, elefantul asiatic, jaguarul ș.a.m.d.? Defrișările masive din Amazon? Protejarea oceanelor şi a vieţii marine? Încălzirea globală?

Din nefericire, nu este vorba despre nicio variantă din cele menționate mai sus.

Principala îngrijorare a fost generată de gigantul Apple, prin intermediul unui simplu zvon. Apple ar urma să renunțe la jack-ul audio de 3,5mm pentru următorul model iPhone. Și ce poți face când n-ai ce face? Faci o petiție!

Petiția pentru menținerea jack-ului audio pe iPhone 7  a adunat peste 220.000 de semnături în numai câteva zile. Petițiile pentru cauzele care ar trebui să conteze nu reușesc să atragă un asemenea interes. Este adevărat că tehnologia înseamnă mult astăzi, cu toții ne bucurăm de ea, dar nu mi se pare moral ce se întâmplă, e fucked-up.

global-warmingDacă mai mor 3 personaje în Game of Thrones, nu este exclus să apară o petiție îndreptată către George R. R. Martin cu un impact de peste 220.000 de semnături. În timp ce petițiile pentru: oprirea defrișărilor, stoparea încălzirii globale, protejarea animalelor pe cale de dispariție, vor deveni prioritare mai târziu. Ai zice că suntem în așteptarea punctului critic, de fapt mulți oameni susțin că suntem deja acolo.

Oare vom începe să plantăm copaci abia atunci când vom simți că ne sufocăm? Vom proteja delfinii abia atunci când vor fi prezentați ca fiind ultimii doi?

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *