Când ideile schimbă orașul: Street Delivery

Street Delivery este un eveniment-manifest care se întâmplă în fiecare an în București, Timișoara și Iași. Street Delivery recuperează spațiul public și redă orașul locuitorilor săi. Street Delivery închide străzile pentru mașini și le deschide pentru oameni, transformând carosabilul într-un spațiu de promenadă mobilat cu idei. Cam asta este imaginea de ansamblu, lucruri bune se întâmplă la Street Delivery.

Am fost și noi acolo să vedem care e treaba și a fost prima dată când eu am ajuns la acest eveniment, deși se află deja la ediția cu numărul 10. Asta este, plec capul și merg mai departe lundu-mi însă un angajament serios cu privire la viitoarele ediții. Voi fi acolo no matter what!

De multe ori ai senzația că ești singurul om căruia îi pasă de ceea ce se întâmplă în jur. Din fericire nu este așa, la un asemenea eveniment descoperi că încă există speranță pentru un viitor mai sănătos, pentru un viitor în care omul învață să respecte mai mult pământul de sub picioare. Nu ai cum să nu te bucuri când oriunde întorci capul vezi oameni minunați cu idei deosebite, oameni care iau atitudine împotriva indiferenței bolnăvicioase.

Ce am văzut la Street Delivery?

 

Dorință, implicare, sinceritate, zâmbete, generozitate, amabilitate, curățenie, disciplină, diversitate și BERE RECE!!! :))

Un singur minus, am primit mult prea multe flyere în 5 minute, sper că anul viitor vor fi o idee mai inventivi în a transmite informația, în rest nu am nimic de adăugat, fotografiile vin la susținere.

Încălzirea globală nu este un mit, se întâmplă!

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *