Cam cât de trist este viralul românesc

viralul

Nu știu dacă ați sesizat, dar peste 70% din materialele virale au în prim-plan țigani. N-am nimic cu țiganii, e și ei uameni, păi nu? Divertismentul din televiziune tot în jurul lor se învârte, pentru că țiganul face rating mai bine ca oricine. Dacă nu ți se pare trist, îți zic eu că este.

Rețeta viralului românesc trist este simplă

Implică minim doi proști (cu cât mai colorați, cu atât mai bine și asta nu este nicio aluzie), unul care să filmeze și să râdă cât mai pronunțat pe fundal pentru a crea efectul ăla de Seinfeld și bineînteles, elementul cheie, măscariciul care se va face de râs prin: incultură, acrobații nereușite, situații penibile, bâlbe mizere și alte chestii similar de nasoale. Nu trebuie un scenariu sau ceva deosebit atât timp cât prostia dă în clocot, trust me!

pentru caPe mine nu mă mai deranjează succesul inculturii în mediul online, se pare că astea sunt timpurile, prostia distrează mai mult de jumătate de țară și n-ai ce face. Ce mi se pare mai aiurea este că multe persoane implementează în limbajul lor expresii desprinse din virale. Am înțeles, a fost amuzant, am râs într-o zi când l-am vazut pe prost cum era prost, dar hai să trecem peste, nu? Ei bine, rahaturile astea se lipesc de creierele multora. „Pentru că automobile” spre exemplu, a devenit vorba multora, ba chiar a fost lansată și o colecție de tricouri pe ideea „pentru că”. Pe bune, ce căc*t, li s-au atrofiat creierele?

În momentul de față trendul căminiștilor este cel de a scoate capetele noaptea pe geam pentru a striga la lună, „Cristi, bă Cristi!”.  Încă nu știu sigur dacă se manifestă în felul ăsta din cauza foamei sau dacă asta înseamnă să te distrezi în anul 2016. Oricum ar fi, uneori am senzația că tindem să ne întoarecem la origini.

 

Alte virale cretine care s-au lipit de creierele subnutrite ale românilor:

Amuză-te, dar nu glumi parafrazânu-le imbecilitățile. Ești mai bun de atât!

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *