Aplicație de dating deticată celor care rulează

Există peste 1 milion de aplicații unice, peste un milion de idei bune, amuzante sau mai puțin inspirate.  Vrei să renunți la fumat, ai o aplicație. Îți dorești să fii permannent în contact cu prietenii, ai 10 aplicații. Mergi la sală, mai ai o aplicație și lista ar putea continua mult și bine. Dar nimeni nu s-a prins că lipsea ceva, da, lipsea o platformă de dating adresată fumătorilor de iarbă.

„High There” este o aplicație utilă pentru cei care umblă cu verdeața prin buzunare, ajută utilizatorul să își găsească partenera/partenerul și îi garantează acestuia că va exista cel puțin un punct comun în viitoarele lui relații. Probabil ați auzit de aplicația Tinder care este tot una de dating. Ei bine, „High There” împrumută un pic din experiența utilizatorului Tinderweed, le permite utilizatorilor săi să creeze profiluri și să răsfoiască printre potențialele „jumătăți” aflate în apropiere. Dar există o diferență care schimbă totul, sugestiile aplicației nu se axează pe trăsături de personalitate sau interese, ci pe obiceiurile consumului de iarbă 😈 (cât fumezi, când fumezi, ce faci când fumezi).

Ceea ce este cu adevărat amuzant… creatorul aplicației spune că inspirația a venit în urma unei despărțiri suferite. Potențiala sortită a descoperit că acesta o arde cu iarbă și astfel a făcut scrum relația.

Ce bază de date minunată și-ar face Poliția Română cu informațiile extrase dintr-un viitor „High There”. 😆

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *