Analiză Facebook după alegeri: Iohannis vs. Ponta

M-am gândit că ar fi interesant să vedem cu exactitate ceea ce s-a întâmplat cu paginile facebook ale celor doi, după triumful indiscutabil al lui Iohannis în fața lui Victoraș.

Victor Ponta

Duminică, 16 noiembrie – 715.153 likes

Miercuri, 19 noiembrie –  719.707 likes

Klaus Iohannis

Duminică, 16 noiembrie – 840.766 likes

Miercuri, 19 noiembrie –  1.064.172 likes

Victor Ponta a cumulat exact 4.554 de like-uri, adunate de la cei pe care a reușit să îi sensibilizeze prin nereușita sa. ” – Uite mă ce față are săracul, parcă nu mai are culoare în obraji.”

Klaus Iohannis a devenit un lovemark în România peste noapte. Aș fi preferat ca viitoarele sale acțiuni să îl transforme în ceea ce a devenit pentru mulți dintre noi astăzi.  Ar trebui să învățăm o chestie de la „Poantă” și „Juwanna Man” și asta ar fi să nu ne mai bucurăm înainte de termen, pentru că devine umilitor atunci când lucrurile în final sfidează așteptările.

Klaus Iohannis a adunat peste 223.000 de noi like-uri în același interval de timp ca și Victoraș. „Câștigătorul ia totul” se cam aplică aici.

Ah și da, era să uit o chestie de menționat. Klaus Iohannis a devenit primul politician din Europa care a reușit să depășească bariera de 1 milion de like-uri.

Despre autor Vezi toate postările

bogdanul

bogdanul

Blogger din 2008, pasionat de fotografie, biking, gaming și tenis, născut în cea mai lungă zi din an. Încerc mereu să mă autodepășesc răspunzând zilnic provocărilor.

1 ComentariuLasă un comentariu

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată, câmpurile obligatorii sunt marcate cu *